Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (4.83 secunde)
Toate sondajele plaseaza Miscarea Cinci Stele (M5S) a lui Beppe Grillo, care cristalizeaza voturile de contestare, in pozitia a treia, in timp ce coalitia de centru condusa de Mario Monti se afla pe locul al patrulea, cu aproape 10% dintre sufragii.
Desigur, evenimentele din ultima perioada atesta ca multa lume, nu doar de la noi, s-a cam saturat de vechile si anchilozatele structuri partinice, si au succes miscari anti-sistem, precum "Cinci stele" a clovnului Beppe Grillo, numai ca in asemenea cazuri, cum spuneam, avem de-a face cu evolutii naturale, nu de laborator.
Presedintele tarii impreuna cu Elena Udrea si primarul Emil Boc au pornit pe o ulita plina de hartoape, spre un sat de langa Turda pentru a zabovi timp de vreo 3 ore, la o pensiune cu multe stele, departe de ochii cetatenilor si ai presei, unde preaplecatul Primar a decis sa se ascunda imoral sub fusta unei fundatii, in loc sa se ridice la inaltimea functiei publice, cu care a fost investit de clujeni, si care, in micimea lui sufleteasca, devenita proverbiala, ar putea da dovada de curaj si de responsabilitate politica, demisionand din functia de primar, pentru a sluji demn, cu cinste si bravura Partidul Miscarea Populara in calitate de membru cu acte in regula.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Mici neatentii sau mari greseli?", pe care o puteti citi in continuare.
Protocolul de fuziune prin contopire intre PNL si PDL prevede ca partidul rezultat se va numi PNL, iar semnul partidului este o sageata in cerc cu 12 stele si denumirea PNL, ansamblu intr-n patrat cu colturile rotunjite.
Sa nu exercitam functia politica, functia publica, asa cum s-a facut astazi, cu aroganta, cu minciuna, vanzand iluzii, promitand cate in luna si cate in stele.
Sa il ascult pe generalul de 4 stele vorbind pe la televizor, tremurand la fiecare intrebare pe care o detecteaza cu un grad putin mai ridicat de pericol, sau sa imi imaginez viitorul sub domnia unui partid de tip frankenstein, nascut din tot ce e mai hidos si mai respingator in politica romaneasca, asa cum are toate datele sa devina acest UNPR pe steroizi.
Imaginea proasta si reputatia sulfuroasa a acestui general cu o biografie cu multe pete albe, mirosind de la o posta a servicii, ajuns din ofiter de intendenta general cu 4 stele - nu a contat.
Eu ii spuneam Monicai despre stele si ea imi istorisea cat de destept e Dancu, incat m-a bagat la banuieli.
De la milionul cu care se lauda Oprea prin vara, cand aspira chiar la functia de premier plin (nu doar interimar) si pana la cei doar 500.000 de acum e o distanta ca de la cerul pe care sclipeau cele patru stele de general, la vazduhul noros de acum.
Totodata, in cazul unui hotel din Deva, din 101 camere clasificate la categoria 2 stele doar 24 de camere indeplineau criteriile minime obligatorii.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
De exemplu, sunt hoteluri de doua stele in Mamaia unde de la 800.000 de lei, cat costa o camera single in iunie, s-a ajuns la un pret de 1,6 milioane lei in prezent.
In cazul unui hotel de doua sau trei stele, tarifele sunt de 899.000 de lei vechi (90 de lei noi), respectiv 999.000 de lei vechi (100 de lei noi), ne-a mai spus reprezentantul FPTR.
In opinia lui, chiar si pe litoralul romanesc sunt servicii de calitate, mai ales la unitatile hoteliere clasificate la 3 stele.
Mai trebuie spus ca un pachet de 1.700 - 2.000 de euro cuprinde cazare 10-11 zile la hotel de trei-patru stele, transport cu avionul, mic dejun inclus.
Tot atunci, Iacubov pierdea hotelul de 5 stele Scandinavia din Mamaia si o vila de lux la Eforie Sud. Sechestrul este valabil si acum, singurul care a cam disparut, teoretic, din scena fiind controversatul om de afaceri moldav.
Pentru conditii de doua stele, se percepe un tarif de 200-300 de lei de persoana (2-3 milioane de lei) pentru trei zile, cu mic dejun inclus si masa festiva de Paste.
De ce nu are un hotel de trei stele, care pe deasupra administreaza si Satul de Vacanta de la Neptun cateva milioane de lei pentru a nu se face de ras in fata concurentei?
Din acesti bani, "profesionistul" nu trebuie sa cheltuie un sfant, intrucat ospitalierul popor roman ii ofera oricum si cazare de cinci stele, masina cu sofer la poarta, servicii medicale complete gratuite pentru el si intreaga familie, loc de munca retribuit pentru sotie si invatamant gratuit intr-o scoala internationala pentru copii.
google-analytics.com